Vær med til at udvikle fremtidens genvinding

Ledige stillinger

Stena Recycling er blandt Danmarks største genvindingsvirksomheder med ca. 350 ansatte fordelt på 19 filialer rundt om i landet. Vi er eksperter inden for genvinding af jern, metal, papir, pap, plastik og miljøfarligt affald.

Mange kompetencer som kræver dygtige og kompetente medarbejdere i flere forskellige funktioner. Vi beskæftiger bl.a. truckførere, maskinførere, shredderførere, lastbilchauffører, disponenter, kontorpersonale, herunder kontorelever, sælgere, funktionschefer, medarbejdere med stort produktkendskab og mange flere. Og vi er hele tiden på udkig efter flere kompetente hænder til at hjælpe os. Se mere herom under ledige stillinger.

Uopfordret ansøgning

Du er også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning (ansøgning + CV). Denne bedes du i så fald sende til HR-afdelingen - personale@stenarecycling.com

Stilling

Placering

Deadline

 Produktionschef - Roskilde.pdf

Roskilde

 

 Kommerciel recyclingspecialist.pdf    

 Adm.medarbejder FA Vissenbjerg.pdf    
  • Del denne side

Vores principper

Stena Sphere styres af visse principper, overbevisninger og værdier. De er en del af virksomhedens sjæl og grundlaget for alt, hvad vi gør. Care er et vigtigt fokusområde for vores ejer og bestyrelsesformand Dan Sten Olsson.

Se filmen