Stena Nordic Recycling Center

I Halmstad foretager vi nu vores største enkelte produktionsinvestering. Stena Nordic Recycling Center bliver Nordeuropas mest moderne genvindingsanlæg.

Der vil etapevist over flere år blive installeret ny teknik og indført nye processer i anlægget uden for Halmstad i den sydvestlige del Sverige. Her samles flere af genvindingsprocesserne i ét anlæg, og det minimerer transportbehovet og gør det muligt at øge materialegenvindingen markant.

I et bæredygtigt samfund skal vi blive bedre til at anvende udtjente biler, elektronik og andre produkter som råvareressourcer til morgendagens produkter. Derfor gennemfører Stena Metall-koncernen sin hidtil største produktionsinvestering – netop for at kunne genvinde flere råvarer, ikke mindst fra biler og elektronik. Med moderne teknik kommer genvindingen op på et helt nyt niveau.

Placeringen i Halmstad gør også anlægget til en ressource for genvinding af materialer fra de øvrige nordiske lande samt Polen. Adgangen til et effektivt vejnet, gode togforbindelser og Halmstads havn gør det til et genvindingscenter med miljørigtige transportmuligheder.

Gennem et større samarbejde med kunder, myndigheder og højskoler skal vi udnytte alle mulighederne ved Stena Nordic Recycling Center. Velkommen til fremtidens genvinding.

  • Del denne side

Account og Key Account Afdeling

Kontakt og book et møde i nærheden af dig.

Læs mere