3M investerer i design til genvinding

1280x400_3M_Samarbete_CompQual80.gif

3M anses for at være et af de mest innovative firmaer i verden. Firmaet har afdelinger i over 70 lande og et bredt produktsortiment. De udvikler og markedsfører alt fra Postit-huskesedler og Scotch-tape til åndedræts- og høreværn samt slibeprodukter. Et af deres mest kendte varemærker er Peltor-høreværn, som anvendes både i industrien og af privatpersoner.

Firmaet har stor fokus på bæredygtighed. Vores samarbejde med 3M har dels drejet sig om genvinding og om design til genvinding. Det vil sige at tænke bæredygtighed allerede ved udviklingen af et produkt. Som eksempel på dette kan nævnes, at vi har hjulpet 3M med at analysere især to modeller af Peltor-høreværn ned til mindste detalje for at finde ud af, hvordan husene er konstrueret, og hvilke materialer de består af.  Ud fra vores analyse arbejder 3M's produktudviklere og -designere på at udforme fremtidens høreværn, som skal være både energi- og ressourcevenlige at producere og skal så vidt muligt kunne genvindes.

Slut cirklen sammen med os.

Kobber Skrot

Aflever dit kobber skrot hos stena recycling og få en god skrotpris på dit kobber

LÆS MERE

Affaldsløsninger

Sammen skaber vi løsninger til affaldshåndtering, uanset hvilke restmaterialer det drejer sig om.

Læs mere

Opdag den skjulte værdi

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt.

Læs mere
Del denne side
Er du kunde hos Stena Recycling i dag?*

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder giver du samtidig dit samtykke til at dine oplysninger behandles som beskrevet her.