Fleksibel løsning til Meyers affald

1280x400_Meyer_CompQual80.jpg

Som fullservice-partner har vi sammen med Meyer udviklet en fleksibel løsning, der løser lige netop deres behov for affaldshåndtering. Vi hjælper dem med sikker håndtering og transport af omkring 10.000 ton blandet metalskrot hvert år.

Meyer i den finske by Åbo er et traditionsrigt skibsværft, der har bygget skibe siden 1737. I dag fremstilles de især passagerskibe, krydsere og specialfartøjer, der alle har ny, innovativ brændstofteknologi, der opfylder de nye ECA-krav om lavere SOx-udslip.

Al virksomhed på det 144 hektar store værft er gennemsyret af en skarp fokus på miljøet. Som fullservice-partner har vi sammen med Meyer udviklet en fleksibel løsning, der løser lige netop deres behov for affaldshåndtering. Vi hjælper dem med sikker håndtering og transport af omkring 10.000 ton blandet metalskrot hvert år. Deres metalskrot bliver transporteret til et stålværk, hvor det forædles til førsteklasses råvarer igen.

Nu skal vi så diskutere og planlægge, hvordan vi i samarbejde bedst kan håndtere den forventede stigning i mængden af affaldsskrot. Meyers ordrebøger er nemlig fulde de næste par år, så vi står over for en del spændende udfordringer.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG? KONTAKT OS

Slut cirklen sammen med os.

Kobber Skrot

Aflever dit kobber skrot hos stena recycling og få en god skrotpris på dit kobber

LÆS MERE

Affaldsløsninger

Sammen skaber vi løsninger til affaldshåndtering, uanset hvilke restmaterialer det drejer sig om.

Læs mere

Opdag den skjulte værdi

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt.

Læs mere
Del denne side