GENBRUG AF PAPIR HAR EN SLUTNING

Genbrug af papir med overkommelig pris

Genbrug af papir og pap er vigtigt, men har en slutning. Derfor tilbyder vi omkostningseffektive løsninger som genvinder papir og pap tilpasset efter dine behov og pladsforhold. Med mange års erfaring og stor faglig viden garanterer vi, at returpapiret udnyttes effektivt og miljørigtigt. Vores ekspertise garanterer, at papirets værdi som råvare udnyttes bedst muligt, og at det er den bedst mulige økonomiske løsning for dig.

OMKOSTNINGSEFFEKTIV GENANVENDELSE AF PAPIR

Sammen ser vi på, hvilke papirkvaliteter I har i jeres virksomhed, og kommer med et skræddersyet forslag, som gør sortering, håndtering og genanvendelse af papir så enkel og effektiv som muligt for personalet. Rutinerne tilpasses de forudsætninger, I har, og I får en kontaktperson til alle spørgsmål og bestillinger.

MAKULERING AF FORTROLIGE DOKUMENTER

Vi tilbyder sikker indsamling og destruktion af fortrolige dokumenter. Med vores mobile sikkerhedsmakulering destruerer vi fortrolige dokumenter ude hos kunden.

DET GØR VI MED PAPIRAFFALDET

  • Indsamler
  • Transporterer til returpapiranlægget
  • Sorterer, kvalitetskontrollerer og presser til baller
  • Leverer til papirfabrikker

FAKTA OM PAPIR

  • Ca 80 % af alt brugt papir i Danmark genvindes
  • Energiforbruget er omkring 50 % lavere, når genvundet papir anvendes som råvare sammenlignet med råvarer fra skoven, og det giver store miljøfordele
  • Hvert ton returpapir svarer til 14 træer, og det kan genvindes 6-7 gange, før fibrene er brugt op
  • Genvundet papir anvendes primært til fremstilling af bølgepap, papemballage, avispapir og hygiejnepapir, men næsten alle papirprodukter kan fremstilles med et godt resultat af genvundet papir

Slut cirklen sammen med os.

Design med genvinding for øje

Allerede på designstadiet kan et produkt designes med høj genvindingsgrad.

Læs mere

Affaldsløsninger

Sammen skaber vi løsninger til affaldshåndtering, uanset hvilke restmaterialer det drejer sig om.

Læs mere

Opdag den skjulte værdi

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt.

Læs mere
  • Del denne side
Er du kunde hos Stena Recycling i dag?*

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder giver du samtidig dit samtykke til at dine oplysninger behandles som beskrevet her.