Ansvarlige relationer

Stena Metall-koncernen skal være et forbillede inden for ansvarlig materialehåndtering, og det aktive arbejde med Code of Conduct bidrager til at skabe en bæredygtig værdikæde. Med lokal tilstedeværelse og åben dialog med interessenter bidrager vi til en positiv samfundsudvikling.

At udvikle en cirkulær økonomi kræver, at aktørerne i værdikæden deler det værdigrundlag, at miljømæssige og sociale hensyn skal integreres i forretningsudviklingen. Innovation og teknisk udvikling bliver lettere på et marked, der er frit for markedsbegrænsninger som korruption og lovovertrædelser.

AKTIVT ARBEJDE MED CODE OF CONDUCT

Vores Code of Conduct bygger på  UN Global Compacts-principper om arbejdsret, miljø, menneskerettigheder og bekæmpelse af korruption og kommunikeres ud til både medarbejdere og forretningspartnere for at sikre, at vi alle har et fælles syn på disse områder gennem hele værdikæden.

Læs mer
  • Del denne side
Er du kunde hos Stena Recycling i dag?*

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder giver du samtidig dit samtykke til at dine oplysninger behandles som beskrevet her.