Medarbejdere & Kultur

1280x400_170926_AC_Stena_1_CompQual80_CompQual80.jpg

Kompetente medarbejdere, der er engagerede i at skabe værdi, er den vigtigste succesfaktor for Stena Metall-koncernen. Udgangspunktet er det uddelegerede købmandskab og et fælles værdigrundlag. Andre vigtige bestanddele er et sikkert og trygt arbejdsmiljø, kompetenceudvikling, ledelse og mangfoldighed.

SIKKER OG TRYG ARBEJDSPLADs

Arbejdet med at skabe et sikrere Stena er  en løbende proces. Udgangspunktet er, at alle ulykker kan forhindres gennem løbende forbedringer, og ved at virksomheden hele tiden bliver bedre. I løbet af regnskabsåret har selskabet arbejdet videre med SAS, Safety Assessment System, der er en tilgangsmåde til sikkerhedsarbejdet med en målsætning om, at sikkerhedsbevidsthed skal være en naturlig adfærd i alle situationer. Koncernens høje sikkerhedsambitioner går hånd i hånd med det øvrige systematiske forbedringsarbejde, hvor sikre arbejdsmiljøer er med til at give effektive processer af høj kvalitet.

Som en hjælp til det daglige sikkerhedsarbejde findes der nu en app til smartphones, hvor medarbejderne kan registrere safety walks og eventuelle afvigelser (og hændelser) samt indsende forbedringsforslag.

At skabe en ensartet sikkerhedskultur kræver uddannelse med særlig fokus på nyansatte, underleverandører og konsulenter.  

Læs mer

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os

Del denne side