Re-made in Sweden Partnerskab for bæredygtighed

Sammen om en bæredygtig produktion

Bæredygtighed står højt på dagsordenen hos SKF. De arbejder for en verden med mindre friktion. Når friktionen reduceres, reduceres energiforbruget i verden. Hos Stena Recycling hjælper vi SKF med at nå deres vigtigste bæredygtighedsmål ved at tilbyde effektiv genvinding. Vi hjælper også SKF med at finde afsætning for materialerne og føre råvarer tilbage til industrien. Sammen slutter vi cirklen og sørger for at, produkterne ikke bare er Made in Sweden – de er Re-Made in Sweden!

Kontrol i hele kæden

Workers converse in factory

Råvaretilførslen til SKF's produktion er stor, og det betyder, at der er et stort potentiale for at påvirke miljøeffekten gennem valget af råvarer.

- I vores produktion anvender vi globalt 400.000 ton stål hvert år, og hver chance for at undgå at bruge nye materialer er et skridt i den rigtige retning, mener Elisabet Stadler, Manager Environment, Health, Safety & Export Control hos SKF i Sverige.

EFFEKTIV GENVINDING

Stena Recycling genvinder ca. 6.000 ton forskellige materialer for SKF i Göteborg om året.

- Vi samarbejder med Stena Recycling for at holde et højt genvindingsniveau. I dag kan eksempelvis 96 % af de slibespåner, der opstår ved slibning, materialegenvindes ved hjælp af Stena Recycling, fortæller Elisabet Stadler.

Stena Recycling håndterer også farligt affald. Det er af stor værdi for SKF, at vi ikke kun genvinder materiale, men også tager ansvar for transport af farligt affald på en lovlig og korrekt måde. SKF ved, hvor affaldet havner, for vi tilbyder fuldstændig sporbarhed.

 

VI HJÆLPER DIG MED AT:

Analysere – Affaldshåndteringen, behovet og udfordringerne.

Uddanne – Sortere rigtigt, forskellige miljøaspekter, skabe sikkerhed og orden samt hjælp til at følge lovgivningen.

Forbedre – Optimere affaldshåndteringen, tilbyde statistik over genvindingen samt identificere nye og bedre løsninger.

Vores ydelser til fremstillingsindustrien

Sammen skaber vi løsninger til affaldshåndtering, uanset hvilke restmaterialer det drejer sig om. Det giver effektiv, sikker håndtering og genvinding af materialerne. Det er til gavn for miljøet, og samtidig kan virksomhederne bevare fokus på deres kerneområder.

Opdag den skjulte værdi

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt.

Læs mere

Volvos recycling team

Sammen med Stena Recycling og andre partnere vil Volvo Cars fremstille biler, der kan genvindes 100%

Læs mere

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG? KONTAKT OS

Del denne side