VELKOMMEN TIL STENA RECYCLING GOLF EVENT, fredag DEN 13. September 2019. ET GOLFEVENT HVOR ALLE KAN VÆRE MED!

golf-event-1280x400_CompQual80.png

Stena Recycling inviterer til en afstressende dag med golf og mulighed for at netværke på tværs af brancher.  Alle kan være med og programmet er arrangeret således, at både golfspillende og golfinteresserede kan få en unik oplevelse på en af Danmarks smukkeste golfbaner - Hammel Golf klub - ved Frijsenborg skov og slot. Her kan øvede nyde godt af en 18 hullers bane som har været med på Pro-touren, ligesom golfinteresserede kan prøve kræfter med klubbens par 3 bane. Under spillet vil klubbens servicevogn være på farten med forfriskninger på begge baner.

FOR GOLFINTERESSEREDE

Vi har sammensat et spændende program med indblik i golfens magi. Klubbens pro vil give instruktion i forskellige slag på driving range og som afslutning spilles der en runde på klubbens par 3 bane.

DELTAGELSE FOR GOLFSPILLERE

Krav for deltagelse er gyldigt DGU-medlemskort og registreret handicap 0-54.
Der ligges hård for land på 18 hullers banen med ”stableford turnering”.

PRÆMIER & HÅNERET

På par 18 og par 3 banen er der flotte præmier til både hold og individuelle. Ligesom der vil være indlagt konkurrencer som ”nærmest hullet” og ”længste drive”. Når alt kommer til alt er håneretten den alle lever og ånder for og vi håber, at alle bidrager til netop denne disciplin.

 

 

TILMELD DIG HER - FØRST TIL MØLLE

Deltager du som golfspiller, skal du oplyse DGU og handicap.

Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 3. september 2019. Der kan max. deltage 72 spillende DGU medlemmer og 20 golfinteresserede .

Golfspiller

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder giver du samtidig dit samtykke til at dine oplysninger behandles som beskrevet her.

 

Har du spørgsmål til Stena Recycling Golf event 2019 er du velkommen til at kontakte os:

Dennis Buhl, tlf.: +4520651513, e-mail: dennis.buhl@stenarecycling.com

Morten Rolighed, tlf.: +4556679724, e-mail: morten.rolighed.larsen@stenarecycling.com

 

Læs mere om klubben og banen på www.hammelgolfklub.dk

Del denne side