PLASTIK ER FREMTIDENS RESOURCE OG SAMMEN SKABER VI EN BÆREDYGTIG FORRETNING

plastic__W7A6345_1280x400_CompQual80.jpg

Velkommen til Seminaret - Care for Resources - som afholdes i Halmstad den 4. april 2019. Plast er en resource og en langsigtet og profitabel forretningsmodel, som vil gavne virksomheders bundlinje og kontinuerlige arbejde med bæredygtighed - Vi bringer debat paneler, workshops, og cases i spil fra forskellige interessenter for konkret, at italesætte udfordringer, løsningsforslag og det rette mind-set som kræves for at kunne lykkes.

Du er særligt udvalgt og vi håber, du vil investere tiden i at deltage og bringe egne udfordringer og løsninger i spil med os og andre virksomheder.

Nutidens og fremtidens plastudfordringer og muligheder er på dagsordenen hos mange virksomheder. Få indsigt i de teknologiske muligheder som findes og hør om fremtidens tendenser fortalt af eksperter og inspirerende gæstetalere fra internationale virksomheder. Dertil får du en unik mulighed for med egne øjne at se, hvordan dine plast produkter forædles til nye råvarer med en guidet tur på vores topmoderne Recycling anlæg.

Vi håber naturligvis, at du går der fra med ny viden og metoder, som kan kickstarte eller udvikle samarbejdet med os. Det er igennem tæt samarbejde med vores kunder og partnere, at vi finder løsningerne.

TILMELD DIG HER

Transport*
Overnatning dagen før den 3. april på Scandic Hallandia, Rådhusgatan 4, 30243 Halmstad*

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder giver du samtidig dit samtykke til at dine oplysninger behandles som beskrevet her.

Dette er et VIP-event med en begrænsning på 120 deltagere fra Sverige, Danmark, Norge og Polen - særligt udvalgte og inviterede beslutningstagere og nøgleinfluenter fra internationale og store virksomheder.

Bemærk: Tilmeldinger sker efter først til mølle princippet.