Om virksomheden

1280x400_OmOS_CompQual80.jpg

Stena Recycling er en del af den svenske koncernen Stena Metall AB.

Stena Recycling indgår i den del af Stena Metal koncernen, der udfører genvindingsvirksomhed på fem geografiske markeder og er samlet i et selskab under navnet Stena Recycling. 

Stena Recycling har et stort netværk af filialer inden for genvinding af returpapir, pap, jern, metal, miljøfarligt affald til elektronikaffald. Samlet er der næsten 200 anlæg i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Polen, hvor affald fra hele samfundet forfines til nye råvarer.

Vi modtager både private- og erhvervskunder på vores pladser. Du kan finde den nærmeste jern- og metalplads her på hjemmesiden.

Vi kan sammen med din virksomhed udforme og tilpasse en løsning inden for genvinding. Eksempelvis har vi innovative løsninger, der øger værdien for dig under hele genvindingskæden: Lige fra praktisk genvinding og affaldsrelaterede tjenester som uddannelse, rådgivning og outsourcing til it-support og tilbagerapportering.

Med vores løsninger vil vi gerne skabe en effektiv og lønsom affaldsøkonomi, miljømæssige fordele og en høj sikkerhed for dig. På den måde vil vi bidrage til et godt miljøimage og en stor konkurrenceevne.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG? KONTAKT OS

Del denne side

Vores principper

Stena Sphere styres af visse principper, overbevisninger og værdier. De er en del af virksomhedens sjæl og grundlaget for alt, hvad vi gør. Care er et vigtigt fokusområde for vores ejer og bestyrelsesformand Dan Sten Olsson.

Se filmen