Investering i ny rotor effektiviserer forædlingsprocessen i Grenå

2021-02-24

Rotor 1200X400_CompQual80.png

I januar investerede Stena Recycling i en ny rotor til shredderanlægget i Grenå. Udskiftningen af den gamle rotor er en investering i fremtiden til fordel for genvindingsprocessen.

Investeringen i en ny rotor til produktionen i Grenå har stor betydning for effektiviseringen af vores anlæg. Produktionschef, Jan Hoveling fortæller: "Efter skiftet til den nye rotor har vi set en øget kapacitet på helt op til 20%, hvilket har betydet en ny timerekord på antal produceret tons.”

Én ting er, at rotoren effektiviserer forædlingsprocessen af det indkomne jern og metal fra kunderne. Men den er også et symbol på, at Stena Recycling ruster op, når der er brug for det – og foretager de nødvendige investeringer, der skal til for at steppe up og få kørt endnu mere materiale igennem. Med en effektivisering af anlægget opnår vi samme gode kvalitet og forædlingsproces samtidig med at vi får kørt flere tons igennem anlægget end tidligere.

Grenå er nu i stand til at håndtere mere end 1000 tons jern & metal om dagen, som sendes videre i værdikæden, så det kan indgå i nye vareproduktioner.

Del denne side