Opdag den skjulte værdi

2017-06-01

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt. Nogle gange øges værdien ved bare at sortere bedre, men ofte kræver det, at vores eksperter foretager en professionel analyse af hele produktionsprocessen.

ALT ER RESSOURCER

For os er alle slags affald og restmaterialer ressourcer der kan og bør genvindes – igen og igen. Ved at optimere ressourcehåndteringen får produktionsvirksomheder kontrol over deres produktionsaffald og restprodukter, minimerer risiciene og øger effektiviteten.

Når vores materiale- og branchespecialister arbejder sammen med produktionsvirksomheder, finder de ofte skjulte værdier i restmaterialerne. Takket være vores avancerede genvindingsprocesser kan vi øge genvindingsgraden og på den måde få renere materialer ud, der opfylder kravene i efterspørgslen i det næste led i kæden. Det er sådan, vi bidrager til at gøre vores kunders virksomhed mere bæredygtig og også mere rentabel.

Vi finder jeres skjulte værdier

Jo højere oppe ad trappen affaldet kommer, jo mere kan materialet udnyttes i nye produkter, og det sparer nyudvundne ressourcer. Det er en forudsætning for cirkulær økonomi. Ved hjælp af vores ekspertviden, moderne teknologi og kreativitet hjælper vi dig med at gå op ad affaldstrappen, og på den måde gør vi din virksomhed mere bæredygtig og rentabel.

ADGANG TIL VERDENSMARKEDET

Vi genvinder 5 mio. ton materialer hvert år. De store mængder gør os til en troværdig leverandør af genvundne råvarer. Vi samarbejder med over 400 stålværker, støberier, smelteværker, papirfabrikker og råvareindkøbere i hele verden og sikrer på den måde god afsætning af jeres materialer.

Vi hjælper ved at:

  • Analysere undersøgeaffaldshåndtering, behov og udfordringer.
  • Gøre det rigtigt – uddanne og motivere, sortere korrekt, skabe orden og følge loven.
  • Forbedre – optimere affaldshåndteringen, tilbyde statistik over genvindingen samt identificere nye og bedre løsninger.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG? KONTAKT OS

VORES SERVICEYDELSER

Ved at føre materialerne op ad affaldstrappen skaber vi en mere bæredygtig produktion og en bedre ressourceudnyttelse samt en cirkulær økonomi. Lad os forvandle jeres affald til en ressource. IT STARTS HERE.

 

Del denne side