Sveriges mest bæredygtige brand i 2018!

2018-11-29

Stena Recycling er blevet kåret til Sveriges mest bæredygtige brand i 2018. Prisen er baseret på interviews med beslutningstagere i store virksomheder. B2B Sustainable Brand Index-undersøgelsen gennemføres af SB Insight.

 

- Det er en fantastisk nyhed, at vores langsigtede arbejde med at skabe en cirkulær økonomi gennem effektiv og bæredygtig ressourcehåndtering er blevet belønnet. Flere og flere kunder fortæller os, at et samarbejde med Stena Recycling skaber bæredygtig værdi. Det inspirerer os til at fortsætte vores arbejde med at optimerer og forædle materialeaffald til nye ressource og som Nordens førende genvindingsvirksomhed siger Kristofer Sundsgård, adm. Direktør for Stena Recycling AB

Prisen blev tildelt Stena Recycling for at arbejde imod og skabe en cirkulær økonomi ved at behandle affald som en vital ressource. Stena Recycling rejser spørgsmål om de udfordringer vores samfund står over for og fremmer bæredygtighed på en konkret måde.

- Selvfølgelig er vi meget stolte over at modtage prisen, men det handler ikke kun om os som genvindingsvirksomhed. Jeg ser det som et bevis for, at ressourceforvaltning og genanvendelse har en højere prioritet for den nordiske industri som helhed. Det er en positiv udvikling, der bevæger os hen imod et mere bæredygtigt samfund med cirkulære ressourcestrømme. Det er samarbejdet med kunder og industrien som helhed der gør denne udvikling mulig. Det er vores måde at bidrage til en mere bæredygtig verden, siger Kristofer Sundsgård.

Prisen blev tildelt den 29. november i SB Insights-galahændelsen i Stockholm.

For mere information

Kontakt Malin Baltzar, Sustainability Manager hos Stena Recycling, på  +46 727 254 556

 

Malin Baltzar Stena Recycling

Del denne side

 SUSTAINABLE BRAND INDEX

Om B2B Sustainable Brand Index

The purpose of the B2B Sustainable Brand Index is to highlight the value of sustainable brand building and raise awareness of sustainability issues. The study's consults purchasing managers for companies with more than SEK 500 million annual sales in the Swedish market.

Læs mere på https://www.sb-index.com/sweden-b2b

Bæredygtighed

Stena Metall-koncernens bæredygtighedsrapport beskriver det strategiske bæredygtighedsarbejde på fire prioriterede områder: Værdiskabelse, Ressourceeffektivitet, Medarbejdere og kultur samt ansvarsfulde relationer. I samarbejde med kunder og partnere skaber. I samarbejde med kunder og partnere skaber vi værdi ved at reducerede klimapåvirkninger og sikre mere effektiv ressourceudnyttelse.

Læs mere