Vær med til at udvikle fremtidens genvinding

Ledige stillinger

Stena Recycling er blandt Danmarks største genvindingsvirksomheder med ca. 350 ansatte fordelt på 19 filialer rundt om i landet. Vi er eksperter inden for genvinding af jern, metal, papir, pap, plastik og miljøfarligt affald.

Mange kompetencer som kræver dygtige og kompetente medarbejdere i flere forskellige funktioner. Vi beskæftiger bl.a. truckførere, maskinførere, shredderførere, lastbilchauffører, disponenter, kontorpersonale, herunder kontorelever, sælgere, funktionschefer, medarbejdere med stort produktkendskab og mange flere. Og vi er hele tiden på udkig efter flere kompetente hænder til at hjælpe os. Se mere herom under ledige stillinger.

  • Del denne side

Bliv elev hos os

Vil du have en komplet kontoruddannelse i en virksomhed, som har fokus på bæredygtige løsninger og en mere effektiv ressourceudnyttelse?

Læs mere
Er du kunde hos Stena Recycling i dag?*

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder, giver du samtidig dit samtykke til, at dine oplysninger behandles som beskrevet her.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Vores principper

Stena Sphere styres af visse principper, overbevisninger og værdier. De er en del af virksomhedens sjæl og grundlaget for alt, hvad vi gør. Care er et vigtigt fokusområde for vores ejer og bestyrelsesformand Dan Sten Olsson.

Se filmen

Behandling af persondata

Læs hvordan vi behandler dine personlige data ved rekruttering her.

Læs mere