Nyheder og presse

Her på siden kan du finde nyheder, pressemeddelelser og andet aktuelt materiale til brug for presse og medier.

pRESSE


Arkiv

Stena Recycling A/S er sammen med 21 andre virksomheder i projektet ”FN’s verdensmål – fra filantropi til forretning”.

Stena Recycling A/S giver restmaterialer og affald nyt liv som råvarer til nye produkter og vejleder sine kunder om at nedbringe spild og affald. Set ud fra en miljømæssig vinkel er det rigtig godt, men som forretning risikerer de populært sagt at sejre sig selv ihjel. Med direktør Ulf Arnessons ord er målet med projektet "at videreudvikle forretningsmodellen med afsæt i FN’s verdensmål” og gøre bæredygtighed til forretning.

Læs mere

DR: Frustrerede virksomheder brænder inde med affald: "Miljøstyrelsen er gået helt i stå"

I Grenaa Havn ligger en skrotbunke på cirka 1.000 ton, som skal sejles til Sverige. Her har den ligget i flere måneder, mens virksomheden Stena Recycling har ventet utålmodigt på at få tilladelse til at fragte de mange ton kobber, aluminium og rustfrit stål over sundet.

Læs mere

Nordjyske: Stena Oil får ny terminal på Frederikshavn Havn

Stena Oil udvider i samarbejde med Frederikshavn Havn Stena Oil skriver kontrakt på en ny terminal til maritimt brændsel på Frederikshavn Havn. Placeringen på Frederikshavn Havn er optimal i forhold til Nordeuropas vigtigste bunker marked. Bunkerterminalen bliver den største af sin art i Danmark.

Læs mere

Robotsystemer til sortering af elektronik affald øge sikkerheden på arbejdspladsen.

Mulighederne for moderne robotteknologi i affaldsbranchen er mange, fordi det kan sortere affald mere effektivt. Teknologisk Institut har i samarbejde med svenske Refind Technologies udviklet et nyt robotsorteringssystem, som ved hjælp af kunstig intelligens kan genkende og sortere batterier og elektronikaffald. Teknologien vil samtidig kunne give et forbedret arbejdsmiljø for medarbejdere i affaldsindustrien.

Læs mere

Bæredygtighed lokker kunder til butikken

Nordsjællands ­Metalstøberi er på få år gået fra en genanvendelsesprocent på under 10 til over 90. Støberiet oplever, at fokus på bæredygtighed sikrer ordrer.

Læs mere

Ingen beslutning er også en beslutning

Læs mere

 

Nyheder


Arkiv

Opdag den skjulte værdi

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt.

Læs mere

Moderne industriproduktion finder...

... skjulte værdier i bæredygtighed.

Læs mere

CSR-redegørelse 2014-2015

Den lovpligtige CSR-redegørelse fra Stena Recycling er offentlig tilgængelig og følger vores regnskabsår september 2014 - august 2015.

Læs mere

 

ARTIKLER


Arkiv

Har du styr på håndtering af farligt affald?

Når der stilles strengere krav til bæredygtighed, er vi nødt til at finde nye løsninger sammen. Nogle typer af farligt affald kan rent faktisk blive til en ressource og genanvendes.

Læs mere

Ny teknologi gør bilskrot til en ressource

Stena Recycling øger igennem et nyt anlæg genvindingsgraden af biler og producerer en ny type brændsel, som bl.a. kan bruges af energitunge virksomheder.

Læs mere

Sådan får vi stålet til at cirkulere

Hvordan håndterer vi ressourcer, så de kan leve videre i nye produkter? Vi ser nærmere på, hvordan samarbejde gør det muligt at cirkulere værdifulde råvarer mellem virksomhederne SKF, Stena Recycling og Ovako.

Læs mere

 

Viden


Arkiv

Har du styr på håndtering af farligt affald?

Når der stilles strengere krav til bæredygtighed, er vi nødt til at finde nye løsninger sammen. Nogle typer af farligt affald kan rent faktisk blive til en ressource og genanvendes.

Læs mere

8 tip til bæredygtig ressourcehåndtering

Læs om Jimmi Olsens, chef for marketing Stena Recycling, håndfaste råd til bæredygtig ressourcehåndtering.

Læs mere

Elsk dit produkt som din yndlingsbamse!

Produktudvikleren Taina Flink arbejder med bæredygtigt produktdesign, der planlægges til genvinding helt fra starten.

LÆS MERE

 

Video


Stena Recycling - YouTube

  • Del denne side