REFERO – MILJØRIGTIG AUTOOPHUG TIL RESERVEDELE OG HØJ SKROTPRÆMIE

Refero er en organisation af miljøgodkendte autoophuggere og genbrugsvirksomheder over hele Danmark. Når du afleverer din skrotbil til autoophug, får du en selvfølgelig en skrotpræmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 95 % af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjælp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv.

Nu kan 95% af en bil leve videre

HØJ SKROTPRÆMIE VED AUTOOPHUG – KOLDE KONTANTER UDEN BØVL

Der er masser af værdi gemt i din gamle skrotbil. Vi genanvender mindst 95% af bilen, og kan oparbejde råstoffer som indgår i et nyt genbrugskredsløb. Det er godt for miljøet, og derfor belønnes du med en attraktiv og høj skrotpræmie. Når du afleverer din skrotbil til autoophug med registreringsattesten og godtgørelsesbeviset som du udfylder på denne side, overtages ansvaret af en autoriseret Refero autoophugger, som ordner alt papirarbejdet. Samtidig får du selvfølgelig dine penge (skrotpræmien) med det samme. Nemmere kan det ikke blive.

Miljørigtig autoophug af din skrotbil

Refero har påtaget sig bilimportørernes ansvar for forsvarlig autoophug og genbrug af skrotbiler efter de gældende regler i Danmark og EU fra 1. januar 2007. Du lever dermed op til alle miljøkrav for dansk autoophug, når du afleverer din skrotbil til ophug hos en autoriseret Refero autoophugger.

Sådan finder du din nærmeste Refero autoophugger

1: Find autoophugger

  • Brug kortet til at finde en autoophugger nær dig
  • Klik på en af pilene for at få mere info
  • Klik ”Vælg ophugger”

Bemærk: Kortet er midlertidig ude af drift. Venligst kontakt Johnny Schmidt på telefon 20 22 68 22.

2: Udfyld attest og check (skrotpræmie)

  • Når du har valgt en ophugger, sendes du automatisk videre til attesten
  • Udfyld punkterne i attesten
  • Send din anmodning om skrotningscheck

Meget nemmere bliver det ikke…

SKAL VI SENDE DIN SKROTBIL TIL AUTOOPHUG SÅ DEN KAN BRUGES TIL RESERVEDELE?

Hvis du vil, kan du også tilmelde din skrotbil til autoophug direkte hos Stena Recyclings kundeservice. Samtidig får du hjælp til at finde den Refero autoophugger, der ligger mest bekvemt for dig. Vi sender derefter skrotningsattesten og dit Refero godtgørelsesbevis direkte til den pågældende ophugger, så papirerne ligger klar, når du afleverer bilen.

AFMELD BIL HOS SKAT I FORBINDELSE MED AUTOOPHUG – DEN KLARER VI

Når du indleverer din bil til autoophug hos en Refero autoophugger, skal du ikke bekymre dig om formalia. Vi skal nok sørge for at få afmeldt bilen hos SKAT, så du ikke længere står som ejer og dermed risikerer at skulle betale afgift for en bil du har skrottet. Husk på, at du ikke må afmelde en bil hos SKAT, hvis du skal køre i den. Det vil altså sige, at du ikke må afmelde din skrotbil hjemmefra, og så køre i den ud til autoophuggeren. Det er derfor ligeså nemt at overlade dette fuldstændig til os – så skal vi nok sørge for, at bilen bliver afmeldt korrekt, og du slipper for bøvl.

Hvad sker der med min skrotbil, når jeg sender den til autoophug

At sende sin skrotbil til autoophug er en rigtig god – og miljøbevidst – måde at skaffe sig af med sin gamle bil på. Dels er der økonomisk gevinst i form af en attraktiv skrotpræmie, og dels kan mindst 95 procent af bilen genanvendes ved effektiv autogenbrug. Dermed ”lever bilen videre” i et nyt kredsløb, hvor alle de genanvendelige dele som plast, jern, metaller og gummi kan få nyt liv som nye produkter. Ofte nye biler, faktisk. En stor del af de materialer, der anvendes i bilproduktionen, stammer rent faktisk fra gamle skrotbiler.

Slut cirklen sammen med os.

Design med genvinding for øje

Allerede på designstadiet kan et produkt designes med høj genvindingsgrad.

Læs mere

Affaldsløsninger

Sammen skaber vi løsninger til affaldshåndtering, uanset hvilke restmaterialer det drejer sig om.

Læs mere

Opdag den skjulte værdi

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt.

Læs mere
  • Del denne side

Refero - autoophug uden besvær

Refero er et nyt netværk af miljøgodkendte autoophuggere og certificerede genbrugsvirksomheder, der dækker hele Danmark.

Læs mere

Skrotbiler er nye råstoffer

Når du indleverer din udslidte bil hos Refero, bliver den miljøbehandlet.

Læs mere
Er du kunde hos Stena Recycling i dag?*

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder giver du samtidig dit samtykke til at dine oplysninger behandles som beskrevet her.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede