Containere og beholdere

Containere og beholdere

Vi hjælper med at opbevare affald på en sikker og tryg måde. Vores containere og beholdere er robuste og holdbare. Vi stiller containere og beholdere til rådighed, der passer perfekt til dit behov. Tømnings-intervallerne tilpasses også, så din daglige drift ikke forstyrres.

Nedenfor ser du et udvalg af vores containere og beholdere. Kontakt vores kundeservice for yderligere informationer om, hvordan du bestiller. Du finder vores standard sortiment på siden eller i denne oversigt.

 

Maxicontainer

Vores maxicontainere er store containere, som anvendes til indsamling af forskelligartede materialer som jern, metaller, pap, papir ogplast. 

Midicontainer

Vores midicontainere er mindre containere som bl.a. anvendes  til indsamling af pap, papir og småt brændbart. Tømning sker med K-bil.

Minicontainer

Vores minicontainere anvendes bl.a. til indsamling af pap, papir, plast, kontorpapir, sikkersikkerhedsmakulering og småt brændbart. Tømning sker med K-bil eller ombytning med fladvogn.

papir, plast og pap

Vores vendbart bur er en af vores løsninge som anvendes til indsamling af pap, papir, plast. En løsning som både kan stå inden- og udendørs.

jern og metal

Vores grab kasser er en af vores mange fleksible og mindre løsninger som anvendes til indsamling af jern og metaller. 

Farligt affald

Vores mange typer plast- og jernbeholdere anvendes til indsamling af farligt affald. Fx. oliefiltre, kølervæske, malerspande, småbatterier, laboratorieaffald, lightere, syrer, bore-/skærevæske, kviksølvholdigt affald, oxiderende affald m.m. 

Diverse materiel

Vi har et udvalg af diverse bure- og kasse løsninger som anvendes til indsamling af fx. Autoruder, trykbeholdere, glas, spraydåse, Lysstofrør, akkumulatorer, fjernsyn og større enheder af elektronikaffald m.m. 

  • Del denne side

Lej en container! kontakt KUNDESERVICE i dag

Ring til vores kundeservice så hjælper vi dig med din affaldsløsing.

TLF: 56 67 92 00

 
Mandag - torsdag  7-16
Fredag  7-15

Send email


Download emballageoversigt  

Hent vores emballageoversigt og se vores standard sortiment.

Læs mere