Stena Solution

Bedste Affaldsløsninger i Danmark

Stena Solutions er helhedsløsningen, der gør affaldshåndtering enklere og mere økonomisk. Vi tilbyder kundetilpasset genvinding til stort set alle brancher og industrier.

SÅDAN FUNGERER STENA SOLUTIONS

Denne løsning er opdelt i fem forskellige trin fra analyse til ressourceoptimering for at finde den bedste affaldsløsning til rapportering og opfølgning. Vores ekspertise gør, at vi finder  frem til den mest effektive, miljørigtige og lønsomme genvindingsløsning for lige netop jeres affald.

STENA SOLUTIONS GIVER...

  • Én kontaktperson
  • Innovative løsninger
  • Effektiv håndtering

 

1. SKRÆDDERSYET HELHEDSLØSNING

Vi starter med at foretage en vurdering af affaldstyper og mængder og foreslår efterfølgende en skræddersyet løsning, der omfatter samtlige affaldstyper med forslag til beholdere, sorteringssystemer, afhentningshyppighed osv.

2. RESSOURCEOPTIMERING

Helhedsløsningen omfatter altid gennemgang af den eksisterende affaldshåndtering for at effektivisere den og en vurdering af, hvordan kunden kan få højere betaling for eller lavere omkostninger forbundet med hver affaldstype.

3. UDDANNELSE OG INFORMATION

Stena Recycling tilbyder information, konsultation og motiverende uddannelser, som gør affaldshåndteringen enklere, mere tryg og effektiv. Vi underviser i rutiner og tilbyder naturligvis værktøjer som for eksempel en skræddersyet kildesorteringshåndbog.

4. HÅNDTERING AF SAMTLIGE AFFALDSTYPER

Vi tager af os af alt i forbindelse med indsamling, afhentning og transport, hvorefter vi forædler og genvinder affaldet til nye råvarer. Vores kapacitet til samtlige affaldstyper gør det enklere for kunden, der slipper for at håndtere flere kontakter og betalingsstrømme.

5. RAPPORTERING OG OPFØLGNING

Som tilvalg har vi også en kundeportal, hvor man bl.a. har adgang til statistik, der giver fuld kontrol over mængder og omkostninger. Det gør det nemt at udarbejde miljørapporter og kan bruges som grundlag for videreudvikling og forbedring af affaldshåndteringen.

Slut cirklen sammen med os.

Affaldsløsninger

Sammen skaber vi løsninger til affaldshåndtering, uanset hvilke restmaterialer det drejer sig om.

Læs mere

Opdag den skjulte værdi

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt.

Læs mere
Del denne side

BLIV KONTAKTET

Er du kunde hos Stena Recycling i dag?*

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder giver du samtidig dit samtykke til at dine oplysninger behandles som beskrevet her.