LEJ EN CONTAINER ELLER BEHOLDER

Containere og beholdere

Vi hjælper med at opbevare affald på en sikker og tryg måde. Vores containere og beholdere er robuste og holdbare. Vi stiller containere og beholdere til rådighed, der passer perfekt til dit behov. Tømnings-intervallerne tilpasses også, så din daglige drift ikke forstyrres. Lyder det som det rigtige for dig? Så lej en container til dit projekt allerede i dag. Nedenfor ser du et udvalg af vores containere og beholdere. Kontakt vores kundeservice for yderligere informationer om, hvordan du bestiller.

Er du kunde hos Stena Recycling i dag?*

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder giver du samtidig dit samtykke til at dine oplysninger behandles som beskrevet her.

Maxicontainer

maxi_container_webb_CompQual80.jpg

Vores maxicontainere er store containere, som anvendes til indsamling af forskelligartede materialer som jern, metaller, pap, papir ogplast. 

Midicontainer

midi_container_webb_CompQual80.jpg

Vores midicontainere er mindre containere som bl.a. anvendes  til indsamling af pap, papir og småt brændbart. Tømning sker med K-bil.

Minicontainer

mini_container_webb.jpg

Vores minicontainere anvendes bl.a. til indsamling af pap, papir, plast, kontorpapir, sikkersikkerhedsmakulering og småt brændbart. Tømning sker med K-bil eller ombytning med fladvogn.

papir, plast og pap

standard_bur_webb_CompQual80.jpg

Vores vendbart bur er en af vores løsninge som anvendes til indsamling af pap, papir, plast. En løsning som både kan stå inden- og udendørs.

jern og metal

jern_metal_webb_CompQual80.jpg

Vores grab kasser er en af vores mange fleksible og mindre løsninger som anvendes til indsamling af jern og metaller. 

Farligt affald

farligt_affald_webb_CompQual80.jpg

Vores mange typer plast- og jernbeholdere anvendes til indsamling af farligt affald. Fx. oliefiltre, kølervæske, malerspande, småbatterier, laboratorieaffald, lightere, syrer, bore-/skærevæske, kviksølvholdigt affald, oxiderende affald m.m. 

Diverse materiel

diverse_webb_CompQual80.jpg

Vi har et udvalg af diverse bure- og kasse løsninger som anvendes til indsamling af fx. Autoruder, trykbeholdere, glas, spraydåse, Lysstofrør, akkumulatorer, fjernsyn og større enheder af elektronikaffald m.m.

Slut cirklen sammen med os.

Affaldsløsninger

Sammen skaber vi løsninger til affaldshåndtering, uanset hvilke restmaterialer det drejer sig om.

Læs mere

Opdag den skjulte værdi

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt.

Læs mere
Del denne side

BRUGERKONTO

Har du allerede en konto, logger du ind ved at klikke på knappen nedenfor.

Log på kundeportalen 

Lej en container! kontakt KUNDESERVICE i dag

Ring til vores kundeservice så hjælper vi dig med din affaldsløsing.

TLF: 56 67 92 00

 
Mandag - torsdag  7-16
Fredag  7-15


Download emballageoversigt  

Hent vores emballageoversigt og se vores standard sortiment.

Læs mere