Korrekt håndtering af elektronikaffald og elektronikskrot, skaber værdi

1280x400_Elektronik_landing_CompQual80.png

Vi ser værdien i jeres elektronikaffald

De fleste virksomheder har elektronikaffald, som vha. effektiv materialegenvinding  kan blive til nye ressourcer og produkter.

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os

Noget elektronik, som nu skal skrottes, kan indeholde følsomme oplysninger, som ikke må ende i de forkerte hænder, hvor de kan forårsage skade.

Uanset om I har store eller små mængder elektronikaffald, mange eller få ressourcer til at håndtere og sortere jeres elektronikskrot på arbejdspladsen, så har Stena Recycling en løsning inden for affaldshåndtering, som passer til jeres virksomheds unikke behov.

Få markedets højeste genvindingsgrad af dit elektronikaffald

Med vores affaldsløsninger sikrer vi, at al jeres elektronikaffald destrueres sikkert og med fuld sporbarhed i hele kæden - fra indsamling til du får et bortskaffelsescertifikat. Se mere om processen vedr. elektronikaffald her.

Hos Stena Recycling tilbyder vi endda markedets højeste genvindingsgrad, som gør det enkelt for jer at dokumentere korrekt affaldshåndtering overfor såvel partnere og kunder, som for den brede offentlighed.

Vi ved hvor vigtig dokumentation er når det gælder affaldshåndtering, og vi følger naturligvis de – til enhver tid – gældende love og regler vedr. affaldshåndtering. Og ikke kun i forhold til elektronikaffald, men i alle grene af jeres forretning og alle typer af affald I skal have håndteret.

Anvend elektronikaffald til jeres fordel

Vores service sikrer omfattende forædling, sporbarhed og beskyttelse af jeres elektronikaffald. Gennem processen kan vi bidrage til at styrke jeres virksomheds-image og bæredygtighedsprofil. Effektiv og kontrolleret destruktion af følsomme oplysninger, samt genvinding af så meget materiale som muligt er både godt for miljøet og for jeres virksomheds grønne profil.

Vi ser en værdi i al elektronik, og vores kontinuerlige udvikling i, og af, teknologier (al affaldshåndtering udføres på vores egne faciliteter) gør, at vi i fællesskab kan få mest ud af jeres elektronikaffald.

Forskellige typer af elektronikaffald

Uanset jeres individuelle behov for håndtering af elektronikaffald, har vi en løsning, der passer til jer. Diversiteten i de forskellige typer af elektronikaffald er enorm, og dermed er håndteringsprocedurerne det også. For at sikre jer den bedste håndtering, tager vi derfor altid højde for de mange små unikke karakteristika, som har indflydelse på håndteringen af forskellige typer elektronikaffald.

Du kan se et udpluk af forskellige elektronikaffaldstyper herunder, og I er naturligvis velkomne til at kontakte os, hvis I også vil have hjælp til en grøn, miljørigtig og bæredygtig håndtering af jeres elektronikaffald.

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os

Udsnit af vores kompetenceområder vedr. elektronikaffald

BLANDET ELEKTRONIKAFFALD

Vi tilbyder en løsning, som gør det enkelt for jer at bortskaffe blandet elektronikaffald.

Læs mere

Mobil destruktion

vi kommer til dig med en mobil enhed og destruerer alle følsomme oplysninger på stedet.

Læs mere

Sikkerhedsdestruktion

Gennem vores services sikrer du, at al elektronik destrueres sikkert og med fuld sporbarhed i hele kæden.

Læs mere

BLANDET ELEKTRONIK UDEN SKÆRME

Vi tilbyder en ydelse, som gør det nemt for jer at frasortere skærme fra det blandede elektronikaffald.

Læs mere

 

Del denne side