SIKKER HÅNDTERING AF FORTROLIGT MATERIALE GENNEM MAKULERING AF FORTROLIGE PAPIRER OG CERTIFIKATER

Makulering af fortrolige papirer i sikker og forsvarlig måde

Alle virksomheder har følsomme oplysninger, der skal tages hånd om. Øget sikkerhed og informationsbeskyttelse kræver højere sikkerhedshåndtering. Vi hjælper dig med indsamling og makulering af fortrolige papirer eller digitalt fortroligt materiale på en sikker og tryg måde. Således kan du beskytte din virksomhed på den bedst mulige måde.

BESKYT INDIVIDETS INTEGRITET OG JERES FØLSOMME OPLYSNINGER - VI TILBYDER MAKULERING AF FORTROLIGE PAPIRER I DANMARK

Det kan have store konsekvenser for din virksomhed, hvis følsomme oplysninger som f.eks personlige data, kontrakter og kundedata ender i de forkerte hænder. Har du kontrol over, hvor informationen ligger i dokumenterne, på harddiske, USB, telefoner, prototyper, som du bortskaffer?

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os

Reducer risikoen med sikker håndtering og destruktion af følsom information med enkle rutiner for dine medarbejdere og tryg genvinding. Det hjælper dig også med at imødekomme GDPR-lovgivningen, der regulerer, om hvordan du skal håndtere personlige data. Beskyt individets integritet og styrk dit arbejde med informationssikkerhed.

Stena Recyclings sikkerhedsmakulering indeholder alt, hvad du har brug for:

  • Sikkerhedsbeholdere
  • Sikker transport
  • Special uddannet personale i vores haller
  • Makulering på stedet kan tilbydes 
  • En sikker genvinding

Vi afhenter når dit behov opstår 

For dig med et kontinuerligt behov for bortskaffelse af fortrolige dokumenter, tilbyder vi leje af container, som vi tømmer med skemalagte mellemrum, som passer til dit behov. Vi kan også komme til dig, når det er nødvendigt, for eksempel når du skal rydde op i arkiver.

Hvis du har brug for at bortskaffe dit fortrolige materiale på stedet, kan vi tilbyde en mobil bortskaffelsesydelse med hjælp fra vores samarbejdspartnere hvor vi også tilbyder makulering private papirer. Du kan selvfølgelig være til stede under bortskaffelsen, hvis det ønskes.

FULD SPORBARHED VED MAKULERING AF PAPIR

Sikkerhedscontainerne er aflåste for at forhindre uautoriseret adgang til indholdet. Alt personale, der håndterer sikkerhedsmakulering, er sikkerhedscertificeret og du kan få et bortskaffelsescertifikat for dit materiale.

Vi er medlemmer af NAID (National Association for Information Destruction) branchens internationale sammenslutning med over 1.000 medlemsvirksomheder i hele verden.

Slut cirklen sammen med os.

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os

Affaldsløsninger

Sammen skaber vi løsninger til affaldshåndtering, uanset hvilke restmaterialer det drejer sig om.

Læs mere

Opdag den skjulte værdi

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt.

Læs mere
Del denne side

MOBIL DESTRUKTION

En af mange smarte affaldsløsninger er vores mobile sikkerhedsmakulering. Et resultat af kreativ tænkning og innovativ genvinding.