Mobil destruktion af elektronikaffald ude hos dig

1280x400_hardrive_CompQual80.png

I visse tilfælde kan det være bedst ikke at flytte elektronikaffald med følsomme oplysninger. Vi tilbyder en mobil løsning, hvor vi ude hos dig destruerer alle fortrolige materialer på alt fra harddiske til mobiltelefoner og USB-sticks. Denne ydelse er tilgængelig i hele Danmark, og du kan selvfølgelig overvære, når vores eksperter udfører opgaven.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG? KONTAKT OS

Løsningen giver dig fuld beskyttelse imod, at elektronik med fortrolige oplysninger forlader virksomhedens område. I stedet kommer vi til dig med en mobil enhed og destruerer alle følsomme oplysninger på stedet, inden vi transporterer affaldet til et af vores egne genvindingsanlæg.

FULD KONTROL VED UDSKIFTNING AF ELEKTRONIK

Harddiske, mobiltelefoner, USB-medier, disketter, CD-ROM, RAM og tablets er eksempler på elektronik, som vi håndterer med ydelsen Mobil destruktion. Det kan være både små og store mængder – eksempelvis når din virksomhed køber nye pc'er og mobiltelefoner, men hvor de kasserede enheder ikke må spredes til uvedkommende og hvor fortrolige oplysninger kan spredes uden kontrol. Det kan være alt fra gemte personoplysninger til økonomiske oplysninger eller produktudvikling.

KONTROLLERET KREDSLØB I ALLE TRIN

  • Når du er blevet registreret i vores system, er det vores samarbejdspartner Dansk Sikkerheds Makulering, som udfører opgaven. Personalet er sikkerhedsgodkendt, ligesom de har underskrevet en erklæring vedr. tavshedspligt og altid bærer synligt ID.
  • Alt udstyr, som skal destrueres, køres direkte fra din virksomhed og ind i den mobile destruktionskværn, hvor elektronikken bliver destrueret. På en monitor i førerhuset kan du se destruktionen i lastrummet. Den destruerede elektronik bliver derefter transporteret til et af vores egne anlæg, hvor vi genvinder materialet.
  • Prisen beregnes på baggrund af vægt og transportudgifter.

I samarbejde med os sikrer du, at virksomhedens datamedier bliver en del af et kontrolleret kredsløb, hvor vi sikrer fuld dokumentation og sporbarhed i hele processen – fra destruktionen ude hos dig til transport og genvinding. Som kunde hos os bidrager du også til et bedre miljø, da vi har den højeste genvindingsgrad i landet, når det handler om elektronikaffald.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG? KONTAKT OS

Del denne side

Kontakt os

 

Kontakt os

Løsninger til elektronik affald

Med vores løsninger sikrer du, at al elektronik destrueres sikkert og med fuld sporbarhed i hele kæden - fra indsamling og til du får et bortskaffelsescertifikat.

Se alle vores løsninger her