Outsourcing af intern affaldshåndtering

effektiv Affaldshåndtering

Ved at lade os stå for hele eller dele af affaldshåndteringen frigøres tid, så virksomheden kan fokusere mere på sit kerneområde. Sammen med dig og dine kolleger tilbyder vi affaldshåndtering, der passer perfekt til virksomheden – og som kan tilpasses, hvis virksomheden forandrer sig.

KAPACITET TIL AT KLARE DET HELE

Vi står for alt, der vedrører affaldshåndtering, og vi ejer og driver udstyr og beholdere, som f.eks. komprimeringsmaskiner, fordampere, destruktionsmaskiner og containere. Vores kompetente medarbejdere sikrer, at alt affald opbevares forsvarligt.  Vi sorterer, klassificerer, emballerer, mærker og transporterer alt affald fra vores kunder til forædling i vores anlæg.

AFLASTNING OG ØGET EFFEKTIVITET

Når affaldshåndteringen overlades til os, forvandles de faste omkostninger til variable, og det giver større fleksibilitet til at videreudvikle virksomheden. Sammen gennemgår vi produktionen og finder løsninger, der kan være med til at øge effektiviteten.

RESULTATET SORT PÅ HVIDT

Alt, hvad vi gør, kan måles. Sammen kan vi fastlægge, hvilke nøgletal der er vigtige for virksomheden, så du og dine kolleger løbende får statistik over og kan følge op på affaldshåndteringen. Du får kontrol over genvindingsgraden af restmaterialerne og den indflydelse, affaldshåndteringen har på virksomheden. Alt det giver os et godt grundlag for, hvordan vi sammen kan forbedre affaldshåndteringen yderligere.

 

Slut cirklen sammen med os.

Affaldsløsninger

Sammen skaber vi løsninger til affaldshåndtering, uanset hvilke restmaterialer det drejer sig om.

Læs mere

Opdag den skjulte værdi

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt.

Læs mere
Del denne side

BLIV KONTAKTET

Er du kunde hos Stena Recycling i dag?*

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder giver du samtidig dit samtykke til at dine oplysninger behandles som beskrevet her.