Sikkerhedsdestruktion af elektronik med følsomme oplysninger

1280x400_safe_destruction_CompQual80.png

Alle virksomheder har elektronik, der indeholder følsomme oplysninger, som ikke må ende i de forkerte hænder og forårsage skade. Gennem vores services sikrer du, at al sådan elektronik destrueres sikkert og med fuld sporbarhed i hele kæden - fra indsamling og til du får et bortskaffelsescertifikat. Dertil tilbyder vi markedets højeste genvindingsgrad, som gør det enkelt for dig at dokumentere overfor partnere og kunder.

Stena Recycling giver dig sikkerhed for, at alle følsomme virksomhedsdata elimineres efter gældende standarder og sikrer sporbarhed og fuld kontrol i hele processen.

TYPER AF ELEKTRONIK

Vores service udføres i hele landet og vi håndterer alle typer af harddiske, databehandlingsmedier og anden elektronik. Vi håndterer både store og små mængder og tilbyder opsamlingsbeholdere som fx mini-containere med slids og lås.  Al håndtering udføres selvfølgelig på Stena Recyclings egne faciliteter.

KONTROL – SKRIDT FOR SKRIDT

  • Som kunde er du registreret i vores systemer. Vores logistikafdeling arrangerer derefter levering og afhentning af containerne, når de er fyldte. Beholderne transporteres uden mellemled direkte til vores egne aflåste lagre.
  • Vi leverer også sikkerheds-id, hvilket betyder, at enhederne scannes og matches til din egen liste. Listen datostemples, underskrives og leveres tilbage til dig.
  • Når elektronikaffald kommer til vores anlæg i Halmstad, bliver det neddelt og sorteret i forskellige materialefraktioner. For eksempel sendes metaller til Bolidens smelteværk, hvor de genvindes og får nyt liv i nye produkter. Afregning foretages per kilo, og en transportomkostning beregnes ud fra antallet af containere.
Del denne side

Kontakt os

 

Kontakt os

Løsninger til elektronik affald

Med vores løsninger sikrer du, at al elektronik destrueres sikkert og med fuld sporbarhed i hele kæden - fra indsamling og til du får et bortskaffelsescertifikat.

Se alle vores løsninger her