Sådan samarbejder vi med dig, der har noget, der skal rives ned

tjanster_rivning_1000x300_compqual_CompQual80.jpg

Som erhvervsdrivende vil du ikke bruge ret meget tid på nedrivning. Du vil hellere fokusere på kernevirksomheden, lade eksperter stå for nedrivningen hurtigt og kontrolleret og i stedet planlægge for fremtiden. Måske skal der simpelthen bygges noget nyt, hvor noget skal rives ned?

Vi tilbyder nedrivningsopgaver, som forener økonomi, sikkerhed, punktlighed og en høj genvindingsgrad af mange materialer, der opstår ved nedrivningsarbejdet. Vi sikrer, at affald fra nedrivningen håndteres i overensstemmelse med gældende love og regler.

  • Vi samarbejder med firmaer i alle brancher, hvad angår nedrivning.
  • Mange års erfaring med nedrivning i hele Danmark. Vi har gode referencer og samarbejder med Danmarks førende nedrivningsfirmaer.
  • Al nødvendig materialeekspertise, indsamlingsudstyr og genvindingsprocesser til forskellige slags affald.
  • Vi tager os af al administration, og I slipper for at holde jer opdateret om alle gældende krav. Vi sikrer al nødvendig dokumentation af, hvordan eksempelvis farligt affald og elektronik er blevet genvundet.
  • Et net bestående af 19 genvindingsanlæg i Danmark muliggør effektive transporter, og det giver både lavere transportomkostninger og mindre klimaaftryk. Du er altid velkommen til at besøge os og se, hvordan det foregår. Vi har frem for alt genvindingsprocesser til

I samarbejdet tilbyder Stena Recycling god orden og overblik, der ofte er vigtigt for troværdig genvinding af nedrivningsmaterialer: eksempelvis ISO-certificeringer, brug af Code of conduct og systematisk sikkerhedsarbejde.

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os

Del denne side