Tryg og sikker håndtering af farligt affald på bilverkstedet

håndtering af farligt affald på bilverkstedet

På et bilværksted produceres der dagligt farligt avfall som stiller specielle krav til korrekt håndtering. Her er der mange regler at forholde sig til: spildolie, pap, metaller, autoruder, kofangere, batterier, oliefiltre og dæk skal behandles forskelligt, men helbredsmæssigt forsvarligt og miljømæssigt korrekt. Stena Recycling tilbyder en tryg helhedsløsning uden ekstraudgifter.

Stena Recycling samarbejder med en lang række bilværksteder rundt om i Danmark. Gennem årene har vi opbygget et kendskab til de udfordringer og behov som er typiske for værkstedsmiljøer. Vi har udviklet en løsning for bilværksteder som gør det enkelt, sikkert og miljørigtigt at have med alle typer af affald at gøre. Uanset om det handler om spildolie, pap, bilbatterier eller autorunder kan vi hjælpe dig, så du sparer penge og medvirker til en miljørigtig udvikling.

Vi henter og bortskaffer alle typer affald effektivt. Det meste affald kan vi genvinde. På den måde sikrer vi at enhver form for farligt autoaffald håndteres miljømæssigt forsvarligt.

VI LØSER JERES BEHOV

  • Gratis beholder til spildolie
  • Skræddersyet løsning til håndtering af jeres farligt affald
  • Vi rådgiver vedr. valg af beholdere. Dermed får I de korrekte størrelser og typer
  • I får løbende dataoversigt, der sikrer at har overblik over afhentede mængder
  • Afhentning, tømning og rengøring af beholdere
  • Ved afhentning leveres rengjorte beholdere
  • Affaldet, som vejes ved afhentning afregnes pr. Kilo
  • Sammen aftaler vi et fast månedligt beløb – uden ekstraomkostninger

Mere om Stena og kontakt

I mere end 70 år har Stena Recycling håndteret alle typer farligt affald korrekt, forsvarligt og sikkert for danske virksomheder. Stena Recycling er en landsdækkende og effektiv organisation med en overskuelig prisstruktur.

Vi arbejder efter høje miljøkvalitetsstandarder, der naturligvis følger lovgivningen, så det farlige affald behandles og genanvendes.

Kontakt os, så vi i fællesskab kan skabe den helt rette kvalitetsløsning: 56 67 92 00 / tryk x

  • Del denne side

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder giver du samtidig dit samtykke til at dine oplysninger behandles som beskrevet her.