Detailhandlen

Vi ved, at butikker og varehuse håndterer store mængder emballage hver eneste dag. Med vores helhedsløsning, Stena Solutions, får detailhandlen en meget mere effektiv og lønsom håndtering af affald. Vi afhenter og genvinder alt bølgepap, blød plast, brændbart, elektronik og andet affald, så medarbejderne kan bruge deres tid og energi på driften.

EFFEKTIV AFFALDSHÅNDTERING

Hvad angår detailhandlen, har vi stor erfaring og materialekendskab fra både små butikker og store varehuse. Desuden kan du altid regne med en god indtjening på bølgepap.

Hos Stena Recycling bruger vi tid og ressourcer på løbende at forbedre vores genvindingsløsninger og tilpasse dem til vores kunders behov. Vi sikrer, at jeres affaldshåndtering bliver så effektiv som mulig og så kan I holde fokus virksomhedens egne kerneområder.

Vi er lige i nærheden, og Stena Solutions gør arbejdet med affald enkelt og trygt. Du får én kontaktperson for alle affaldstyper, bedre overblik og samlet statistik over genvindingsarbejdet.

Sammen med Salling Group genvinder vi over 800 tons pap og plast!

Læs hele case her

  • Del denne side

20 ÅR MED SALLING GROUP.

Læs om hvordan vi hjælper Salling Group med at nå deres bæredygtighedsmål.

Læs mer

Bliv kontaktet

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder, giver du samtidig dit samtykke til, at dine oplysninger behandles som beskrevet her.