BÆREDYGTIG AFFALDSHÅNDTERING I DETAILHANDLEN

Der er rigtig gode muligheder i detailhandlen for at skabe effektiv affaldshåndtering og understøtte bæredygtig handel. Med dette mener vi en affaldshåndtering, der dækker et bredt spektrum af værdier, som vi ved, at I har som udfordringer, uanset hvor I befinder jer, og uanset hvor stor eller lille virksomheden er. Det kan omfatte praktisk håndtering foretaget af medarbejderne, håndtering der passer til jeres lokaler, reducerede omkostninger, at I følger love og regler eller reducerer miljøpåvirkningerne.

Vores mål er, at vellykket affaldshåndtering bliver en del af jeres gode historie og varemærke, det vil sige baseret på det, I vil stå for og forbindes med hos jeres egne interessenter som stiller krav.

Vi arbejder sammen med en stor del af den danske detailhandel på forskellige måder: indkøbscentre, kæder styret af både centrale og lokale krav, individuelle butikker og mange flere aktører, også inden for den hurtigt voksende e-handel. I har jeres egne behov som alle andre.

VÆRDISKABELSE I HELE KÆDEN

 

 

 

 

 

 

SÅDAN LØSER VI UDFORDRINGERNE

 

Værdiskabende partnerskaber

Stena Recycling og nemlig.com indleder et nyt banebrydende samarbejde på plastområdet der årligt vil sikre genanvendelse af millioner af plastikposer.

Læs mere

AFFALDSHÅNDTERING EN RESSOURCE hos gekås

Hvert tiende minut ankommer der en lastbil med nye varer. Det opstår med andre ord store mængder emballage til genvinding.

Læs mere

Affaldsløsninger

Sammen skaber vi løsninger til affaldshåndtering, uanset hvilke restmaterialer det drejer sig om.

Læs mere
  • Del denne side

Salling Group

Stena Recycling sigter efter at være et vigtigt led i udviklingen mod et mere bæredygtigt samfund. Det kan vi opnå gennem proaktive strategier, innovative løsninger og ved fortsat at skabe værdi for kunder.

Læs mere