Genvinding af biler/Trading

1280x400_biler_CompQual80.jpg

Med moderne teknologi kan vi adskille store mængder materialer, som derefter kan leve videre i nye produkter. Filmen viser dig rejsen om hvordan Stena Recycling sikre en bæredygtig forretning og lukker cirklen.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG? KONTAKT OS

Nu kan 95% af en bil leve videre

Stena Recycling genvinder alle typer køretøjer og tilbyder løsninger, som kan hjælpe virksomheder med alle slags  køretøjsrelaterede restprodukter/affaldstyper. Med over 50 års brancheerfaring ved vi, hvordan man skræddersyr effektive og lønsomme helhedsløsninger til eksempelvis autoophuggere.

BILRETUR 

Refero som drives af Stena Recycling er et nationalt netværk af autoophuggere der omkostningsfri indsamler og modtager brugte køretøjer til genvinding i Danmark. Vores målsætning er, at man nemt skal kunne finde nærmeste autoophugger og vide, at bilen bliver skrottet miljømæssigt korrekt.

HVAD ER PRISEN PÅ SKROTBILER?

Vi håndterer dagligt store mængder forskellige materialer i hele Danmark. Prisen afhænger af materialets kvalitet og transportafstanden.

EFFEKTIVE GENVINDINGSLØSNINGER

Med specialistkompetence inden for alle typer køretøjer og egne anlæg kan vi på bedste vis håndtere det farlige affald, der findes i biler, f.eks. spildolie, glykol, oliefilter, opløsningsmidler, airbags og el-bilsbatterier. Vi ordner alle dokumenter og emballage, som kræves i forbindelse med transport af farligt affald.

I samarbejde med dig udarbejder vi en behovsanalyse og forslag til omkostningseffektive løsninger, som sparer både tid og arbejde. Desuden hjælper vi med uddannelse i miljøviden, love og regler, som virksomheden er omfattet af.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG? KONTAKT OS

Del denne side