Kasseret røntgenfilm

1280x400_kasseret-rontgenfilm_CompQual80.jpg

Sidder I med et gammelt arkiv med røntgenbilleder, der koster unødvendige summer til leje og personale? Så kan vi hjælpe.

GAMLE RØNTGENBILLEDER GIVER ET VÆRDIFULDT ARKIV

Den avancerede digitaliseringsteknik til røntgenbilleder, der i dag bruges i sygehusvæsenet, gør de gamle røntgenarkiver mere og mere uaktuelle. Sølvpriserne dækker omkostningerne til genvinding og destruktion af filmene (undtagen transportomkostningerne), så det er en grund til at foretage en ordentlig oprydning i røntgenarkivet.

INTET BESVÆR MED AT FINDE FILM OG KUVERTER

Røntgenfilm, der ligger i en kuvert, har lige nu en sølvværdi, der allerede ved levering dækker omkostningerne til opbearbejdning af sølvet og plasten. Nu kan vi separere filmen fra kuverten i processen, og det betyder, at I slipper for selv at skulle tømme kuverten. Overlad det hele til os, så løser vi resten. Vi kan også hjælpe til med at tage filmen ud af i transportbokse, hvis I ønsker det.

STØRSTE FORTROLIGHED

Når filmen ligger i kuverten, kræver det den største fortrolighed ved udtagningen, så ingen navne eller eventuelle journaler kommer i de forkerte hænder. Vi har over 40 års bracheerfaring ihåndtering og genvinding af affald og vi sikre, at al håndtering sker med ekstra høje krav til miljørigtig genvinding og destruktion samt fuld fortrolighed gennem hele processen.

KONTAKT

Du er velkommen til at kontakte kundeservice, hvis du har brug for hjælp
E-mail

 

Vide mere om vores løsninger til farligt affald:

Farligt affald – materialer og proces

Farligt affald anvendes som fællesbetegnelse for affald, som på kort eller lang sigt kan medføre skader hos mennesker, dyr eller økosystemet, hvis det ikke håndteres korrekt.

Læs mere

Komplet affaldsløsning til Medicinal industrien

Stena Recycling dækker selv de mest krævende behov, når det gælder medicinalindustriens produktion og følsomme affaldshåndtering.

Læs mere

Farligt affald i sundhedssektoren

Stena Recycling tilbyder komplette løsninger til sundhedssektorens for klinisk risikoaffald, smittebærende og flydende medicinaffald, farligt affald samt fortrolig og personfølsom information.

Læs mere

x

Del denne side