Affaldshåntering for laboratoriet

Tryg affaldshåntering for laboratoriet

Mange mindre laboratorier håndterer dagligt syrer, baser og forskellige typer brændbare materialer. Men langt fra alle laboratorier kender reglerne for håndtering af farligt affald. Dermed kommer mange laboratorier uforvarende til at bryde lovgivningen – og det kan både være risikofyldt og blive dyrt.

Lovgivningen er blevet skærpet for laboratoriers håndtering af farligt affald. Kender og følger I reglerne når det handler om håndteringen af jeres farlige affald?

Hos Stena Recycling har vi stor viden om affaldsreglerne og årelang ekspertise i at løse alle typer affaldshåndtering – også̊ for landets mange mindre laboratorier.

Vi er specialister i håndtering af farligt affald og vi arbejder under høje miljøkvalitetsstandarder. Det garanterer at alle typer farligt affald fra laboratoriet håndteres enkelt, professionelt og miljømæssigt forsvarligt. Uanset om det gælder brandbart, syre eller base, sikrer vi at jeres farlige affald sorteres, håndteres og behandles korrekt.

Vores prisstruktur er overskuelig. Uanset om I vælger en standardløsning eller ønsker en skræddersyet model med tilkøbsydelser, hjælper vi jer med den helt rette kvalitetsløsning. Dermed skaffer vi jer en løsning, der sikrer at I får styr på reglerne og trygt og nemt får håndteret jeres farligt affald uden risici.

affaldsløsninger tilpassede for laboratorier

  • Skræddersyet løsning til håndtering af jeres farligt affald.
  • Væg giver ekstra mulighed for at I let kan sortere.
  • Vi rådgiver vedr. valg af sikre beholdere. Dermed har I de korrekte størrelser og typer.
  • I får løbende dataoversigt, der skaber overblik over afhentede mængder.
  • Service med afhentning, tømning og rengøring af beholdere.

Rådgivning og Kontakt

Vi har specialister som er erfarne i at rådgive i hvordan farligt affald håndteres korrekt och så det føljer lovgivningen gennem hele genbrugskæden.

Stena Recycling er landets førende affaldshåndteringsvirksomhed. Er I et mindre laboratorium så kontakt os gerne.

 

Vide mere om vores løsninger til farligt affald:

Farligt avfall – material och process

Farligt affald anvendes som fællesbetegnelse for affald, som på kort eller lang sigt kan medføre skader hos mennesker, dyr eller økosystemet, hvis det ikke håndteres korrekt.

Læs mere

Komplet affaldsløsning til Medicinal industrien

Stena Recycling dækker selv de mest krævende behov, når det gælder medicinalindustriens produktion og følsomme affaldshåndtering.

Læs mere

Tandlægeklinikker

Stena Recycling tilbyder markedets førende affaldsløsninger til tandlægeklinikker. Stena Solutions er vores koncept, der sikrer en effektivisering af jeres affaldshåndtering.

Læs mere
  • Del denne side

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder giver du samtidig dit samtykke til at dine oplysninger behandles som beskrevet her.