Nedrivning med fokus på effektivitet, sikkerhed og affaldshåndtering

Tjanster_rivning_1280x400_CompQual80.jpg

Der kan være meget at tænke på ved forskellige slags nedrivninger. Fundamentet i alle opgaver er nem og sikker håndtering, overholdelse af frister, lovgivning og regler samt sikring af professionel genvinding. Stena Recycling tilbyder omkostningseffektive genvindingsløsninger. Vi samarbejder med landets mest erfarne nedrivningsfirmaer og har gode referencer, så I kan føle jer trygge under hele processen.

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os

Planlægning og udførelse

Alle nedrivninger kræver god planlægning for at slippe for uønskede overraskelser. Der er forskel på eksempelvis at rive en hel bygning ned midt i et industriområde og at afmontere en produktionslinje i en industrivirksomhed i fuld drift.

Sammen med velkendte nedrivningsfirmaer sikrer vi, at alle slags nedrivning udføres effektivt fra første trin, til hele opgaven er afsluttet. Vi udfører opgaver for både virksomheder, kommuner og privatpersoner.

  • Vi tilbyder det rette indsamlingsudstyr til forskellige materialer fra nedrivning.
  • Vi garanterer, at beholderne/containere for jern og metal står klar senest dagen efter bestilling. Materiel for farligligt affald kan tage op til en uge.
  • Vi har omfattende materiale-knowhow om håndtering af forskellige slags affald på stedet, blandt andet farligt affald, som er en meget almindelig udfordring ved nedrivning.
  • Vi har en kontaktperson og også et tilgængeligt emergency team til akutte indsatser.

nedrivning_grafik_2_CompQual80.png

Transport og genvinding

Transporter medfører både omkostninger og miljøpåvirkninger. Sammen med vores partnere udfører vi nedrivningsopgaver i hele Danmark. Der er aldrig langt til et af vores 19 geografisk spredte genvindingsanlæg, hvor vi kan håndtere mange materialer fra nedrivning. Genvinding i nærheden gør det muligt at reducere både transportomkostninger og tilbyde professionel genvinding, der er til gavn for både økonomi og miljø, og som tilfredsstiller myndighederne.

 

Læs mere om processen, og om hvordan vi løser udfordringerne for nedrivningsfirmaer

Læs mere om processen, og om hvordan vi løser udfordringerne for firmaer med nedrivningsbehov

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os

Del denne side