Refero - autoophug uden besvær

Refero - autoophug uden besvær

Refero er et netværk af miljøgodkendte autoophuggere og certificerede genvindingsvirksomheder, der dækker hele Danmark.

Efter EU-direktiv der trådte i kraft 1. januar 2007, er det bilimportørernes ansvar, at slutbrugeren kan komme af med en udtjent person- eller varebil uden udgifter.

Refero-netværket er bilimportørernes tilbud til slutbrugeren. Med Refero og Stena Recycling  kan alle bilejere uden besvær aflevere deres bil til miljørigtig ophugning og samtidig få penge med hjem.

Formålet er at gøre det så enkelt som muligt for dig at komme af med en udtjent bil. Derfor har vi opbygget et landsdækkende net af indleveringssteder, hvor du kan aflevere din bil til skrotning. Refero overtager ansvaret for bilen, klarer alt papirarbejdet og udbetaler skrotningspræmien til dig med det samme.

For at gøre det endnu nemmere for dig, kan du tilmelde din bil til skrotning ved hjælp af kortet. Her finder du det nærmeste Refero indleveringssted og når du har udfyld formularen kan du enkelt printe dit godtgørelsesbevis. Det er din sikkerhed for, at pengene ligger klar, når du afleverer din bil hos Refero.

 

Sådan gør du

Vælg ophugger, Udfyld Attest OG CHECK

1) Først finder du den Refero autoophugger, du vil bruge, når du afleverer din bil til skrotning. Vælg en ophugger nær dig ved at zoome / navigere på kortet og klik dernæst på "vælg ophugger". 

2) Udfyld attesten. De oplysninger, du skal bruge, står på bilens registreringsattest.

3) Klik på "Print Check", udskriv og husk at medbringe dit godtgørelsesbevis, registreringsattesten og legitimation (kørekort), når du afleverer bilen til Refero ophuggeren. Du behøver ikke at aflevere bilen samme dag, som du har udfyldt skemaet og printet godtgørelsesbeviset.

Bemærk: Kortet er midlertidig ude af drift. Venligst kontakt Johnny Schmidt på telefon 20 22 68 22.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Du kan også tilmelde din bil til ophug direkte hos Stena Recyclings kundeservice. Samtidig får du hjælp til at finde den Refero autoophugger, der ligger mest bekvemt for dig. Vi sender derefter skrotningsattesten og dint Refero godtgørelsesbevis direkte til ophuggeren, så papirerne ligger klar, når du afleverer bilen.

Er du i tvivl om, hvilke papirer du skal have med, når du afleverer din bil til ophug, kan du også få hjælp hos Stena Recyclings kundeservice.

  • Del denne side