Sundhedssektoren

1280x400_sundhedsektor_CompQual80.jpg

På hospitaler opstår der affald, der i de forkerte hænder kan udgøre en risiko for både de hospitalsansatte og for miljøet og samfundet generelt. Kanyler, operationsaffald m.m. SKAL håndteres korrekt.

KOMPLETTE LØSNINGER

Stena Recycling dækker alle behov, når det gælder sundhedssektorens følsomme affaldshåndtering. Vi tilbyder komplette løsninger til både klinisk affald (risikoaffald) og farligt affald såvel som almindeligt affald. Stena Recycling tilbyder også  en række koncepter til håndtering af smittebærende og flydende medicinaffald, klinisk risikoaffald og andet biologisk affald samt skærende materiale. Vi håndterer desuden fortroligt materiale. 

Vores viden og erfaring fra sygehussektoren kommer fra både små lægehuse og store hospitaler. Et godt eksempel på en innovativ løsning er vores deklarationsystem, som kan spore affaldet. Med disse oplysninger kan affaldshåndteringen udvikles på alle niveauer, og omkostningerne kan fordeles retfærdigt.

Ved at tilbyde uddannelse hjælper vi dig til en mere sikker og effektiv håndtering, så det er muligt at frigive ressourcer til plejearbejdet.

 

Slut cirklen sammen med os.

Kobber Skrot

Aflever dit kobber skrot hos stena recycling og få en god skrotpris på dit kobber

LÆS MERE

Opdag den skjulte værdi

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt.

Læs mere
Del denne side
Er du kunde hos Stena Recycling i dag?*

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder giver du samtidig dit samtykke til at dine oplysninger behandles som beskrevet her.

Kasseret røntgenfilm

Al håndtering af røntgenfilm sker med ekstra høje krav til miljørigtig genvinding og destruktion samt fuld fortrolighed gennem hele processen.

Læs mere om denne service