Affaldshåndtering til tandlægeklinikken

Korrekt affaldshåndtering til tandlægeklinikken

På en tandlægeklinik opstår forskellige typer affald som kræver særlig håndtering. Har I styr på hvor alting bliver af og at det håndteres korrekt?

tilpasset affaldsløsning som lØser tandklinikkens behov

Stena Recycling hjælper jer med korrekt håndtering af eksempelvis journaler, røntgenbilleder, personfølsomme oplysninger, amalgam- og sølvrester, brugte kanyler, medicinrester og andet farligt affald.

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os

Vi tilbyder bland andet:

  • Rene og opmærkede fade, kanylebokse mm. med varenumre
  • Diskret og fin løsning med specifikke mål
  • Enkelt og og let sorteringsløsning
  • Hotline så I nemt og enkelt kan få korrekt rådgivning
  • Miljøregnskab: I får løbende dataoversigt, der skaber overblik over afhentede mængder og dokumentation til myndigheder
  • Afhentning, tømning og rengøring af beholdere

Vi gØr det enkelt

Vi tilbyder blandt andet kanylebokse, bokse til klinisk risikoaffald, medicinrester, journaler og røntgenbilleder. Vores prisstruktur er enkel og overskuelig, vi arbejder under høje miljøkvalitetsstandarder og vores løsninger er designet for at passe ind i en moderne klinikmodtagning.

kliniskaffald.gif | Stena Recyclingkanylebokse.gif | Stena Recycling

 

KONTAKT & Rådgivning

Kontakt os hvis du vil vide mere om dine muligheder. Du kan ringe til os på 56 67 93 01 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Stena Recycling er landets førende affaldshåndteringsvirksomhed. Med mere end 70 års erfaring er Stena Recycling specialister i miljømæssig korrekt håndtering af alle typer affald. Vores komplette løsning for tandlægeklinikker sikrer at jeres farlige affald håndteres hurtigt och på en måde som lever op til kravene for hele genvindingscirklen. Vi dækker alle områder og hele landet.

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os

 

Vide mere om vores løsninger til farligt affald:

Farligt affald – materialer og proces

Farligt affald anvendes som fællesbetegnelse for affald, som på kort eller lang sigt kan medføre skader hos mennesker, dyr eller økosystemet, hvis det ikke håndteres korrekt.

Læs mere

Komplet affaldsløsning til Medicinal industrien

Stena Recycling dækker selv de mest krævende behov, når det gælder medicinalindustriens produktion og følsomme affaldshåndtering.

Læs mere

Farligt affald i sundhedssektoren

Stena Recycling tilbyder komplette løsninger til sundhedssektorens for klinisk risikoaffald, smittebærende og flydende medicinaffald, farligt affald samt fortrolig og personfølsom information.

Læs mere
Del denne side