Tandlægeklinikker

Stena Recycling tilbyder markedets førende affaldsløsninger til tandlægeklinikker. Stena Solutions er vores koncept, der sikrer en effektivisering af jeres affaldshåndtering. Vi har systemer til installation, udskiftning og håndtering af de fleste amalgamudskillere. Vi tilbyder også håndtering af tandlægeklinikkens forskellige affaldstyper: farligt affald, som f.eks. røntgenkemikalier, amalgam, blyfolie, film, hård plast og stikkende/skærende affald.

VI TAGER ALT AFFALD

Vi tager naturligvis også alt andet affald fra tandlægeklinikker. Det kan være småkemikalier, tonerkassetter, batterier, lysstofrør, elpærer, returpapir og fortrolige dokumenter. Stena Solutions omfatter praktiske opsamlingsemballager, som er godkendt og mærket til transport. Vi udfører driftssanering samt slutsanering, når praksisen skal lukkes. Ud over dette tager vi vandprøver på klinikken for at sikre vandkvaliteten. Vi har også servicemedarbejdere, der er uddannede sikkerhedsrådgivere, som ydemere give kvalificeret service på stedet.

Stena Recycling tilbyder innovative helhedsløsninger med stærke kompetencer og et godt kendskab til materialerne. Det betyder, at vi kan tilbyde en stærk affaldsøkonomi og sikrer miljørigtig håndtering af affaldet. Vores  anlæg er placeret i Vissenbjerg og Brøndby. og  Du får én kontaktperson tilknyttet for alle affaldstyper, bedre overblik og samlet statistik over genvindingsarbejdet.

Slut cirklen sammen med os.

Design med genvinding for øje

Allerede på designstadiet kan et produkt designes med høj genvindingsgrad.

Læs mere

Affaldsløsninger

Sammen skaber vi løsninger til affaldshåndtering, uanset hvilke restmaterialer det drejer sig om.

Læs mere

Opdag den skjulte værdi

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt.

Læs mere
  • Del denne side
Er du kunde hos Stena Recycling i dag?*

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder, giver du samtidig dit samtykke til, at dine oplysninger behandles som beskrevet her.

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede