Design for recycling

1280x400_Design_for_atervinning_CompQual80.jpg

Efterspørgslen efter mere energieffektive og mindre ressourceforbrugende produkter er i vækst såvel i Danmark som globalt. På EU-plan er det såkaldte ecodesign directive bl.a. etableret for at forbedre af produkters energieffektivitet og begrænse de negative miljøpåvirkninger.

Ecodesign Directive stiller skærpede krav til producenter overalt i EU om at leve op til cirkulær økonomi, øge genanvendelsesgrader og minimere ressourceforbruget. I dag har mange virksomheder fokus på energioptimering og funktion. Der, hvor der er store gevinster at hente, er på genanvendelsesgraden.

Ca. 80% af et produkts miljøpåvirkninger afgøres allerede i designfasen. Hos Stena Recycling er vi eksperter i materialer, og vi kan også hjælpe med at afdække og øge jeres produkters genanvendelsesgrad.

Ved at dele vores viden om materialer og genanvendelse hjælper vi produktudviklere i virksomheder med at designe produkter. Vi kortlægger, hvad der sker med produkterne, når de kasseres, hvordan de bortskaffes, og hvor meget, der kan genvindes i dag. Vil du vide mere om, hvordan vi helt specifikt kan hjælpe jer med at få jeres produkters genanvendelse til at leve op til de skærpede politiske krav og forventninger?

Så udfyld venligst vores kontaktformular og vi vil vende tilbage til dig. 

DET HJÆLPER VI MED:

  • Rådgivning om forbedring af produkternes genvindingsgrad
  • Demonteringsanalyse af produkter og prototyper
  • Uddannelse af designteam/R&D-team
  • Produktspecifikke vejledninger til produktudviklere eller indkøbere
  • Basis for bæredygtighedsrapport på produktniveau

Slut cirklen sammen med os.

 

Elsk dit produkt som din yndlingsbamse!

Produktudvikleren Taina Flink arbejder med bæredygtigt produktdesign, der planlægges til genvinding helt fra starten.

LÆS MERE

Affaldsløsninger

Sammen skaber vi løsninger til affaldshåndtering, uanset hvilke restmaterialer det drejer sig om.

Læs mere

Opdag den skjulte værdi

Mange af vores kunder bliver overraskede over, at det de ser som ubetydeligt og måske bekosteligt affald, kan blive til en indtægt.

Læs mere
  • Del denne side

BLIV KONTAKTET

Er du kunde hos Stena Recycling i dag?*

Når du registrerer dig på en af Stena Metall-koncernens websteder giver du samtidig dit samtykke til at dine oplysninger behandles som beskrevet her.